Bijdragen?

Heb je goede, schone kleding die nog een rondje meekan? Zonder gaten en vlekken? Wij zorgen ervoor dat het weer goed terecht komt. Je kunt het inleveren bij onze winkel aan de Willem Lodewijkstraat 68 in Wolvega. Zijn we dicht? Voor de winkel staan blauwe inleverbakken waar je het in kunt doen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Heb je een overschot of oude collectie kleding, schoenen, beddengoed, handdoeken of ondergoed? Wil je bijdragen aan armoedebestrijding en je inzetten tegen verspilling? Wij willen graag jouw producten een goede plek geven.

Sommige kledingstukken zijn niet geschikt voor een tweede leven, bijvoorbeeld sokken of ondergoed. Daarom kun je ook doneren in de vorm van geld. We besteden dat 100% aan kleding of textiel voor in de winkel. Je kunt bijdragen door je gift over te maken op NL27 RABO 0197 9492 15 o.v.v. Stichting Kledingbank de Stellingwerven.

Alles dat nodig is rondom de kledingbank, zoals deze website, zijn gedoneerd.

Gift via QR code

Behaalde resultaten

Door jouw donatie in kleding, textiel of geld kunnen we heel wat mensen helpen die leven in armoede.

  • Wij hebben al meer dan 600 personen blij mogen maken met tweedehands kleding.
  • We bieden met jouw donatie directe hulp aan Oekraïense vluchtelingen binnen de gemeente.

Onze inzamelpunten

Plaatsnaam Locatie Telefoonnummer Aanvullende informatie
Wolvega Kledingbank de Stellingwerven 06-44466858 Maandag en woensdag geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur

Partners en samenwerkingen

Natuurlijk kan onze kledingbank niet bestaan zonder partners en sponsoren. Hun materiële en financiële bijdrage zorgt ervoor dat je bij ons gratis kleding kan krijgen.

Ervaringsverhalen

Een rijk gevoel

Natuurlijk is er een drempel want je wil je hand niet ophouden. Maar het gevoel wat je krijgt als je Kledingbank de Stellingwerven binnenstapt is warm en met begrip. Onder bewind krijg je 70 euro weekgeld en daar moet alles van doen. En met een man en 2 kinderen is het elke keer weer rekenen. Kleding schiet er dan heel vaak bij in. Dank je wel dat jullie er zijn en ons een rijk gevoel geven in deze moeilijke tijd.